IUBESTE-TE PE TINE INSUTI PDF

0 Comment

Poti avea tot ceea ce iti doresti si chiar mai mult daca vei invata sa te iubesti pe tine insuti. Ce iti doresti sa faci? Poti face tot ceea ce iti doresti si chiar mai mult. Iubeste’te pe tine insuti si lasa’i pe ceilalti sa faca ce vrei tu. likes. Poti avea tot ceea ce iti doresti daca vei invata sa te iubesti pe tine. Iubeste-te pe tine insuti si vindeca-ti viata. 6 likes. Book.

Author: Nikozahn Daill
Country: Russian Federation
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 4 May 2017
Pages: 430
PDF File Size: 14.21 Mb
ePub File Size: 8.42 Mb
ISBN: 759-2-34879-763-5
Downloads: 93317
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kazrajas

#spoazieren

Nu simtim niciodata lucrurile care ne lega decat atunci cand nu ne mai apartin. Si …sunt optimista, crede-ma!

Exista doar…sa iubesti si sa nu fi iubit. Unele iubiri nu prind rasaritul, Altele traiesc doar o vara… Unele sa pierd si le-nghite timpul, Doar una te topeste, cand nu credeai s-apara! Nu voi inceta sa cred in relatiile de la distanta …. Din ce am vazt k s-a comentat la adresa mea e asa: Iubirea nu e imaginara,o simti atunci cand treci de la extaz la agonie cand lacrimile le simti pe fata si durerea atat de profunda in suflet incat te doare simti durerea,macar de ar fii imaginara poate n as fi suferit atat,nimeni nu e perfect si atunci cand iubesti inveti sa ierti dar totusi prea multe greseli pot duce la o despartire chiar daca sentimentele inca exista,suferinta e de partea amandurora,e atat de frumos sa iubesti,sa daruiesti,dar e atat de greu cand ai un epicentru si dispare parca nu mai esti tu…iti amintesti,retraiesti,te bucuri k l ai avut dar toate in sufletul si mintea ta palpabil nu mai este,si totusi ai da orice sa mai dormi o noapte,sa l mai saruti o data,sa l atingi,sa l simti aproape,sa te trezesti si sa fie langa tine,sunt momentele in care realizezi ce ai avut si ai da totul sa poti da timpul inapoi dar stii a nu se poate atunci te inchizi in tine si razi chiar daca sufletul iti plange.

TOP Related Posts  HISTORIA DE LA EDUCACION EN GUATEMALA CARLOS GONZALEZ ORELLANA PDF

Da, noi balantele dam ce e mai bun din noi intr-o relatie, dar…spre nenorocul nostru, nu prea stim sa alegem cui! Ce incercam sa facem de fapt? Apoi, dupa ce te-am gasit pe tine. Tot ce am simtit alaturi de el, v-a ramane vesnic intr-un colt al sufletului meu!

Sau daca regreti prezentuliubeste-td la viitorintotdeauna va aduce si ceva bun cu el. Nu cred in dragoste…. Iubirea e ca un drog.

Te-nvarti in jurul aceleiasi inimi iubeste-tr ramai fara lacrimi o iubesc dar: Abea ce implinesc si ru 19 anisi vorbesc de parca sunt prea intelept. Va doresc sa fitzi cu persoanele iubite toata viata voastra…as dori sa va dau un sfat….

Aristotel Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi….

Iubirea neimpartasita e cel mai greu de suportat. Prin suferintele impuse de dragoste se naste adevarata iubire. Si…a fost ca…prima oara, la 16 ani…Aceleasi simtiri, trairi, aceiasi fluturi in stomac…Numai ca, de data asta m-a ranit el!

Si atractia fata de o persoana e cu totul altceva decat iubirea! Orice ai face te ciocnesti de ea, dar nu totdeauna iubirea iti aduce linistea si fericirea de care ai nevoie… iubirea te face sa simti ca nu mai e nimic rau pe Pamant, ca viata e minunata, ca nimic nu-ti mai poate umbri fericirea, ca plutesti pe un nor pufos si roz de pe care nu poti cadea, dar tot iubirea te face sa te simti distrusa, singura, inutila, fara nici un rost pe lume, te face sa simti ca nu mai rezisti, ca nu ti se putea intampla nimic mai rau decat sa iubesti… si uite asa iubirea, pe care odinioara o considerai un sentiment magnific, ajunge sa devina nimic altceva decat o alta modalitate de a suferi.

TOP Related Posts  ENSHADOWED PDF

Sa iubesti pe cineva care doar iti place cum gandeste, cum simte.

fashion blogger Archives — Page 2 of 12 — Laura Călin

Oare exista un raspuns la aceasta intrebare? Ce anume duce acolo unde ajungem sa numim tradare. Acum vreau insa sa nu iubeste-tee fac aceeasi prostie.

Judec toate si toti dupa mine, asa cum face oricare altul, asa ca uite ce cred eu: Eu cred in destin,el m-a invatat, si asta imi da putere sa lupt! Este ea…o fata oarecare, In a carei privire…ma pierd in zare, Avea un oarecare aer de simplitate, Insutk multa tinerete in miscare. Viata m-a schimbat enorm de mult.

Iubeste-te-Pe-Tine-Insuti.pdf

E placut si relaxant sa iei contact,chiar si asa,cu oameni care simt. Citatele sunt faine,dar mai fain e ce discutati voi aici. Dar a fost o greseala. Multumesc in franceza se va traduce: